Tips: Strategie om jou te pakken op straat

Dat versieren klinkt heel mooi (en zie je ook altijd in films en boeken) maar hij zal …..

Nep-verleiden
Nep-heel lief zijn, nep-verwennen (met nep-aandacht, echte -cadeaus en nep-lieve woorden), doen alsof hij verliefd is. Daarna komt hij ‘in de problemen’ en dat ga je ‘samen’ oplossen. Snel veel geld verdienen zodat je samen weg kan van alle narigheid. Dan moet jij in de prostitutie je laten neuken door vreemde mannen en hen pijpen. In clubs, op een flat of in een rosse buurt. ‘Hij’, ‘je vriend’ vindt het ook (zogenaamd) heel erg en geeft je drugs en steekt alle centen in zijn eigen zak. Wil je niet, wordt je helemaal in elkaar geslagen en daarna weer lief doen. Je mag meedoen met de stoere jongensclub. Overvallen, wapenhandel. Daarna ben je te chanteren en…. ja hoor, in de prostitutie.

Chantage
Je wordt gechanteerd met webcam-opnamen, of met foto’s terwijl je seks had. Daarna, dreigen dat je ouders of de hele school het te weten en komt en daarna ….

Geweld
Wat we allemaal hebben meegemaakt is GEWELD. Gewoon keihard f*cking geweld….. Door meer jongens in elkaar geslagen of verkracht worden. En niet 1 keer, maar echt vet vaak.

Let op. Het kan je overal overkomen. Vooral als je even niet erg stevig in je schoenen staat. Dat zien ze aan je! Op ‘t station, bij de bushalte, schoolpleinen, disco, op Internet. Of gewoon toevallig op straat of in een park.