MARIANNE: LOVERBOY? LOVE? GEWELD! NIETS DAN F*CKING GEWELD!

Jij hebt mij verkracht. Dat is het laatste dat ik had verwacht. Je deed me pijn en verdriet. Je wist het je zag het, ik wou het niet!

YouTube voorvertoningsafbeelding

Jij hebt me criminele dingen laten doen. En jij kreeg de poen. Alles staat nog op mijn netvlies. En onder de douche voel ik me hartstikke vies. Ik zag je als een goed man, en later werd ik voor je bang. Jij hebt me laten veranderen en je gaf ook geen kut om anderen. Mij volgooien met speed en wiet. Door die rotzooi zag ik mezelf niet.

Al die vuile praatjes deed je alleen maar in het bijzijn van je f*cking maatjes! Ik ben mezelf nog niet. Ook niet nadat ik je verliet. Nu zit ik in een opvang en nu ga ik lekker mijn eigen gang. Mij zul je nooit meer krijgen want door alle hulp blijf ik nu me eigen. F*CK YOU!