Quiz-workshop

We vertellen over onszelf,  laten  filmpjes zien en doen een quiz-spel:  ‘Wat is kindermishandeling?’ en ‘Wat kan je doen?’.
De workshop is geschikt voor alle niveaus (VMBO, HAVO, VWO, Universitaire Studie).
In overleg is het mogelijk dat we ook andere onderwerpen behandelen (signalering, protocol, beroepsgerichte zaken).
We kunnen ook andere spelvormen aanbieden.

Tijdsduur
Liefst 80 minuten, minimaal 50 minuten. Meerdere workshops op één dag of tegelijkertijd is mogelijk.

Deelnemers
Maximum jongeren-publiek (10-28 jaar) per workshop: 30, liefst allemaal van ongeveer dezelfde leeftijd.
Maximum volwassenen-publiek: in overleg.

Locatie en apparatuur
Een klaslokaal voor het gesprek + quiz is voldoende. Een laptop met internetaansluiting (of een dvd-speler) aangesloten op een beamer (met goed geluid en lichtopbrengst) is nodig. We kunnen die ook zelf meenemen maar daar zijn kosten aan verbonden.

Kosten
Voor de standaard-workshop: vrijwilligersvergoeding jongeren (85,- per jongere) / honorarium regie (250,-) / productiekosten STUK 150,-. Exclusief reiskosten en btw. Voor een groep met heel weinig geld kunnen we iets regelen.

Aanvragen
We zitten op school of werken bij een baas. We moeten dus vrij krijgen van schooldirecteur en baas. De afspraak is dat we dat 6 weken van te voren vragen. Dus je moet de workshop weer twee weken daarvoor aanvragen. Wil je eerder dan zes weken een workshop, dan is het afwachten wie, en hoeveel van ons kunnen komen.

We komen altijd met tenminste twee jongeren en maximaal 6.

U kunt contact opnemen met ons voor overleg. Uiteindelijk moeten we een mail ontvangen waarin duidelijk staat wat gevraagd wordt (inhoud, hoeveel jongeren), voor/met wie dat wordt uitgevoerd, welke datum + tijd. Dan kunnen wij dat doorsturen aan de jongeren. Wanneer er voldoende jongeren zijn die positief op uw aanvraag reageren, doen we het. Dan wordt er een contract opgesteld waarin de afspraken vastliggen. Zodra we dat contract ondertekend terug hebben, gaan de jongeren definitief vrij regelen van werk of school. Het kan ten alle tijd zo zijn dat jongeren zich toch niet aan de afspraak kunnen houden vanwege school of werk. Wij zoeken dan voor vervanging een andere jongere.

Binnenkort bij STUK

Laatste nieuwsbericht