Tips: strategie om jou te pakken op internet

(van kuikens.com)

Echt jij alleen, jij bent de ware
Hij zoekt een profiel op internet naar een meid met al haar likes en dislikes. Aan de hand van jouw antwoorden op die vragen kan hij dan doen alsof het heel goed klikt tussen jullie. (Ineens is Titanic ook zijn favoriete film en vind hij Robbie Williams helemaal te gek). De informatie die jij invult, is voor hem heel goed te gebruiken: om jou het gevoel te geven dat jij de ware bent. Hierdoor hoopt hij dat jij je snel op je gemak voelt en hoopt hij dat het voor hem makkelijker is om jou uit de kleren te krijgen.

Ick find jouw vet lekkurh
Hij zorgt ervoor dat zijn nickname (facebook, whatsapp) aansluit bij de belevingswereld van jou (zijn aanstaande slachtoffer). Met photoshop of een webcam van slechte kwaliteit maken ze de foto van zichzelf mooi. Als jij begint met ‘Ick find jouw vet lekkurh’ dan weet hij dat ie goed op weg is: jij bent makkelijk te pakken.

Hij vertelt nooit te veel over zichzelf
Hoe minder jij over hem weet, des te mysterieuzer, intrigerender, interessanter en begeerlijker zal je hem vinden. Hij vertelt zo min mogelijk over zichzelf, en liegt alles bij elkaar wanneer dat nodig is. De kunst voor hem is om alles van jou te kennen en weten, terwijl dat andersom niet zo is. Hij gebruikt daarom nooit zijn echte e-mail adres.

Dat durf je nooit!
Hij zal je steeds uitdagen. Met simpele dingen als ‘Dat durf je nooit!’. Na een tijdje hoopt hij: Op één of andere manier gaat er dan een knop bij je om.

Playing hard to get
Hij probeert ook ‘playing hard to get’, maar soms opeens weer niet. Het probeert het uit. Soms overspoelt hij je met aandacht en dan is hij ineens heel ongeïnteresseerd. Net zolang totdat jij op de knieën naar hem toekomt.

Gerelateerde berichten

Binnenkort bij STUK