nou om heel eerlijk te zijn kijk ik nooit naar het nieuws maar ik hoorde wel van een vriendin van mij iets: johnny depp heeft de zaak egen de sun verloren en gaat nu in hoger beroep. even uitleggen voor de mensen die geen idee hebben waar het over gaat. die acteur die captain jack sparrow speelt in pirates of the carribean heeft dus een ex en die ex van hem beweert dat hij haar heeft mishandeld en de sun is dus een tijdschrift dat is geen schrijven dat hij zijn ex heeft mishandeld ondanks dat dit nog lang niet bewezen is.

nu is er dus een hele rechtzaak aan de gang of hij haar nou wel of niet heeft mishandeld maar het bewijs wijst er tot nu toe naar dat 1. depp zijn ex helemaal niet heeft mishandeld en 2. dat zijn ex hem juist wel heeft behandeld en bedreigt. dan denk je mischien oke het bewijs laat tot nu toe toch voornamelijk zien dat die ex hem heeft mishandeld en niet andersom dus wat is het probleem?

simpel je mag niet roepen dat er iets is als er nog geen bewijs voor is. dit noemen wij smaad. je loopt reputatie schade op terwijl je mogelijk onschuldig bent en daar lijkt het hier inderdaad op. het nare is alleen dat de sun toen der tijd dus wel genoeg bewijs zou hebben gehad om dat te schrijven maarja er was dus geen defenitief bewijs.

ik ken beide partijen niet persoonlijk en heb dus geen idee van hoe en wat. plus de media laat je zien wat ze willen dat je ziet dus dat is ook niet onpartijdig. er zijn wel documenten van de rechtzaak openbaar gemaakt en daaruit lijkt het dat depp vals word beschuldigt door zijn ex en dat juist zij hem heeft mishandeld en bedreigt. al om al is het wel een interessant verhaal maar net als veel nieuws heb ik er niks aan en heeft het geen invloed op mijn leven dus is mijn interesse matig.

1 reactie

  1. hihi! goeie!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *