hallo stukblog lezers!

eindelijk mijn 1e blog. het liefst wil ik vloggen zodat mensen duidelijk mijn gezichtsuitdrukkingen kunnen zien en kunnen horen op welke toon ik dingen zeg. dit is alleen wat gepuzzel en moet waarschijnlijk via youtube dus ik hou jullie nog op de hoogte. voor nu ben ik erg druk met het verhuizen want ik ga nu ook eindelijk met 21 jaar de zorg verlaten! het was en is nogsteeds een heel gedoe en zal hier nog een vlog over maken want helaas was ook mijn zorg achtergrond een probleem. gelukkig is het allemaal gewoon nog goed gekomen en daar gaat het ook om met dit project want we komen er wel!

de komende week ga ik me bezighouden met de regel zaken zoals gwl abonnement afsluiten, me inschrijven bij de gemeente, potjes en voedselbank aanvragen en het opknappen van het huis. zijn er mensen die het handig vinden om te zien hoe dit moet? comment en dan zal ik dit ook in me vlogje zetten. ik hoop begin volgende week een vlogje op youtube te hebben gezet dan kan ik de link hier posten. als er dingen zijn die jullie graag willen weten wees niet bang te commenten! ik help graag door wat informatie te geven over regelzaken maar ook over mijn ervaringen.

verder wens ik ieder hele fijne feestdagen en een gezellig nieuw jaar!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *