Gisteren keek ik naar de documentaire Framing Britney. Ik moet toegeven dat ik geschockeerd was. Als kind droom je altijd van een leven als superster, maar ken je de keerzijde ervan niet. Fysieke uitputting door repetities, enorme prestatiedruk (en -angst), mensen die profiteren (managers, ouders, vrienden, familie), constante spotlights en muggenzifterij als je het slecht doet, jaloezie en boycot in de entertainment sector, weinig tijd voor een gezinsleven en voor je kinderen, verslavingsproblemen, er altijd piekfijn moeten uitzien en 24/7 een rolmodel zijn voor anderen, gemediatiseerde rechtszaken, … en zo kan ik maar blijven doorgaan. Het lijkt eerder een gouden kooi nu. Zonder te veel te willen spoilen, zijn deze dingen helaas niet vreemd geweest voor Britney. Haar fans merkten dit op en starten een beweging #FreeBritney. Ik sluit mij dan ook aan bij deze beweging en sterker nog, ik moedig eenieder die zich opgesloten en genegeerd voelt, om zich te laten horen en om je NIET KLEIN TE (LATEN) MAKEN. You are your best spoke’s person! 🗣🗣🗣

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *