Eerst en vooral sorry dat ik niets heb gezet op de blog. Maar ik had migraine en voelde mij niet zo goed op een blog te plaatsen. Vandaag is het allemaal beter en kan ik weer bloggen.

Ik zou het vandaag willen hebben over een opmerking dat ik enkele weken heb gekregen tijdens een voorstelling van GELUK(t). De opmerking ging als volgt;”Alleen wonen is toch niet zo moeilijk.” Neen, dit is inderdaad niet moeilijk als je kamertraining doet of als je ouders je nog helpen.

Het huishouden zelf was minder een probleem want ik kon al koken, met geld omgaan en poetsen. Ik deed dit al voor papa en Ian. Wat ik moeilijk vond is alle administratie errond. De belastingen, verzekeringen, mij inschrijven voor de hoge school en alle administratie van een leefloon en een ocmw.

Maar het is gelukt en ik ben er geraakt. Ik heb nu nog vragen maar ik heb geleerd om zelfstandig dingen uit te zoeken. Dus uit ervaring leer je wel.

Mijn conclusie is dat alleen wonen inderdaad wel meevalt maar iedereen ervaart dit anders dus je kan niet volmondig zeggen of het makkelijk of moeilijk is.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *