Allereerst wens ik ieder van jullie een gezellige kerst. Ik hoop dat jullie toch nog een aangename tijd hebben gehad. Het belangrijkste van Kerstmis is je verbonden voelen. Voor christenen is dat met God en hun medemens en voor anderen is dat misschien met zichzelf of met een dier of wie weet wat of wie. Het belangrijkste is dat je ergens bijhoort. Zoals de leerlingen van Jezus bij Jezus hoorden, en het kindje Jezus bij zijn mama. Ik hoop dat ieder van jullie dit heeft mogen ervaren. Alleszins dat verdien je. En als je dat niet hebt mogen ervaren, dan hoop ik dat je je verbonden mag voelen. Met God, met jezelf, met je huisdier, met je ouders, of misschien met hen allemaal! Ik wens het je alvast toe!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *