Na een weekje rust is het weer tijd voor een nieuwe blog.

Vandaag wil ik jullie wat meer vertellen over mijn petekindje(s). Eigelijk is dit niet officieel maar ik leg het je even uit. Ik was enorm goed bevriend met de ouders toen mijn petekindje geboren was. We zeiden al lachend dat ik meter was en na enkele weken werd ik benoemd als meter. Mijn petekindje is nu 8 jaar. Hij noemt mij meme. Als je dit leest moet je waarschijnlijk aan een oma denken. Maar meme komt van meter. Hij kon dit niet uitspreken en zei meme en vandaar de benoeming “meme”.

Mijn petekindje is de jongste uit een gezin van 4 kinderen. Als ik mijn petekindje oppik voor een uitstap gaat de 2de jongste broer altijd mee. Dit is de reden waarom ik petekindje met een (s) heb geschreven. Ookal ben ik niet officieel de meter van de 2de jongste ook hij noemt mij meme en ziet mij als zijn meter. Dus officieel geen meter maar emotioneel meter van 2 engeltjes❤.

Het is mooi om te zien hoe onze band is gegroeid in de voorbije jaren en hoeveel liefde ik krijg van hen en visa versa. Ik heb nog geen kinderen van mezelf maar zij komen dicht in de buurt als iets soortgelijks. Ik ben trots op hen.

Als ik terugblik naar mijn verleden besef ik dat ik iemand heb gemist die er voor mij was vroeger zoals ik er hen voor ben. Ik had mijn cocon van mama, papa en mijn broer maar niemand volwassen waarmee ik kon afspreken, blijven slapen, etc… . En dat is de reden waarom ik zo gehecht ben aan deze kinderen en mijn band met hen. Ik koester deze band en ik doe er alles aan om de band zo sterk mogelijk te houden. Ik probeer daarom om de 2 weken (wanneer ze bij de papa zijn) met hen af te spreken om daar op bezoek te gaan, of ze blijven bij mij slapen of we gaan een daguistap maken, noem maar op. Zolang we maar tijd maken voor elkaar. En het leukste is, iedere keer als de kids mij zien laten ze alles vallen en komen ze aangerend om een knuffel te geven. Wees nu eerlijk wat heb je nog meer nodig.

En met deze liefdevolle noot eindig ik mijn blog voor vandaag. Volgende week ga ik het hebben over Dag Allemaal😊

1 reactie

  1. De papa op zegt:

    Meme da is kei lief en de waarheid.
    Ze houden ontzettend veel van jou.
    Jij bent hun enige MEME.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *