Vandaag neem ik het moment om eens terug te blikken op mijn relatie. En dit is zeer toepasselijk want vandaag zijn we 8 jaar samen.

Ons verhaal begint op 19 januari 2013. Een van mijn vriendinnen wist mij te overtuigen om mee te gaan naar een karaoke. Vanaf het eerste moment dat ik hem zag was ik al stapel verliefd🥰 Na een maand elkaar aftoetsen was het voor de buitenwereld heel duidelijk dat er iets bloeide. En ja hoor in de discotheek hebben we dan de stap gezet. Die eerste kus. Al die spanning die zich had opgebouwd met de vraag;”ziet hij mij zetten.” werd nu bevestigend.

Onze relatie kende al snel zijn obstakels. Vrienden waren jaloers, wilde tussen ons komen, manipuleerde papa… en daar onstond de barst tussen mij en papa. Papa koos niet voor mij. En ik had eindelijk de durf om voor mezelf op te komen en wat ik belangrijk vond.

3 Maand in onze relatie en ik ben thuis weggelopen. Ik heb veel geluk met mijn schoonfamilie zoals jullie al weten. Mijn schoonvader heeft mij direct in huis genomen totdat ik een woning had. Ik moet toegeven het was fijn samenwonen. Maar zoveel druk op een prille relatie is niet gemakkelijk. We hebben veel ups en downs gekend.

We wisten allebei wel dat deze relatie voor langere duur was dus zijn we blijven gaan. En ik ben blij dat we niet hebben opgegeven. Andy is mijn beste maatje. Hij kend mij door en door. We zijn enorm gegroeid als persoon en in onze relatie.

Maar een relatie blijft evolueren en de onze dus ook. We hebben plannen om samen een huisje te komen, er wordt gesproken over trouwen. Alhoewel dit verre toekomst is. En natuurlijk hopen we een klein wondertje te verwelkomen dit jaar.

ik zou graag afsluiten met een extra bedankje aan mijn ventje: chapeau dat je mij na 8 jaar nog verdraagt. Dankje om er te zijn voor mij, om me op te vrolijken als ik verdrietig ben, om mee euforisch te zijn als ik gelukkig ben. Ik had/ wil alle avonturen met niemand anders willen delen❤

1 reactie

  1. Nancy op zegt:

    Jij ben een Super dame!! Een dikke proficiat. Op een mooie toekomst met veel liefde en vooral een goede gezondheid. En ik duim mee voor die baby dit jaar. ♥️😘👍

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *