hey hier weer een nieuwe vlog van mij! dit is voorlopig de laatste over de verhuizing ik wil het namelijk meer over andere dingen hebben haha

2 reacties

 1. Katharina (student) op zegt:

  Hey Patricia,
  Ik vind jouw blog & vlogs heel inspirerend! Wat is het leuk om te lezen/horen hoe positief je alles ziet. Mooi dat je je zo bewust bent van de dingen die je wel hebt in plaats te focussen op van wat je niet hebt. Wat me het meest is bijgebleven is hoe je zegt “Er zijn altijd mensen die het beter hebben en er zijn altijd mensen die het slechter hebben. Vergelijken, daar wordt je situatie niet anders van.” Dat vind ik erg mooi gezegd, hier staan we veel te zelden bij stil. Dit ga ik dan ook zeker meenemen.
  Ik vind dat veel mensen nog enorm veel van jou kunnen leren. Je bent heel goed bezig, hebt een goed inzicht in jezelf en weet precies wat je wil. Doe zo verder! Ik weet zeker dat er mensen zijn die hier veel aan hebben.
  Ik wens jou nog veel gezondheid en geluk toe in het leven. Blijf zoals je bent!
  Groetjes, Katharina

  • Patricia op zegt:

   hey sorry voor de late reactie ik kon een tijd niet inloggen…… dankje voor het grote compliment! ook voor jou veel gezondheid en geluk!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *