Lieve lezers

Eerst en vooral wil ik mij excuseren dat er vorige week geen blog is gekomen. Wegens omstandigheden was dit niet mogelijk. Maar vandaag ben ik er weer en jij blijkbaar ook.

Vandaag wil ik jullie vertellen wat mijn toekomst visie is met dit project. De afspraak is dat we een jaar lang van 9 november 2020 tot 9 november 2021 maandelijks 2 blogs schrijven. Ik heb voor mezelf de afspraak gemaakt dat ik dit wekelijks ging doen. De een week is dit gemakkelijker dan de andere.

Dit project staat mij nauw aan het hart omdat ik merk dat we een positief effect veroorzaken. Zie ik mezelf na 9 november nog bloggen? Ik denk het niet maar ik zou graag met jongeren verder werken en mijn ervaringen blijven delen zodat ik nog steeds iets kan betekenen voor andere en voor mezelf. Ik leer nog wekelijks bij over wie Sharon Verbeeck is.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *