hoi iedereen zoals de titel het zegt was ik even in mijn bubbel. om eerlijk te zijn had ik een hele rare periode. ik ging op vakantie naar België met een vriend en die ging de 2e dag alweer naar huis omdat hij de bus naar het huisje had gemist en geen zin had om 25 minuten te lopen……..de terugreis naar huis duurde langer dan 25 minuten lopen maar in de bus en trein kon hij zitten zei hij… dus de rest van me vakantie alleen gespendeerd wat ik helemaal niet erg vond, ik baalde wel dat hij me liet zitten.

vervolgens veel gedoe met me vriend/ex ( het is ingewikkeld) die toch wilde komen praten en toen toch steeds geen tijd had om te praten… als jij wil praten prima maar kom dan, en anders gewoon niet.

ook nam ik afscheid van mijn jongerenraad. aan een kant vond ik dit wel jammer. ik heb het er 4 jaar naar mijn zin gehad daar. aan de andere kant was er de laatste tijd veel ruzie in de jongerenraad en was er geen goed sfeer meer. dat deel mis ik dan weer niet en het voelt goed daarvan af te zijn.

ook was nu de periode dat de schoolboeken en school spullen aangeschaft moeten worden en aangezien ik weinig inkomsten heb vind ik dat altijd erg spannend en vervelend.

omdat ik de laatste tijd me erg moe voel omdat deze dingen spelen en nog wat kleine dingen tussendoor heb ik ook nog weinig energie waar ik erg van baal en erg jammer vind.

ook is mijn grasmaaier kapot gegaan en heb ik voorlopig geen geld voor een nieuwe. zelf vind ik dit geen probleem ik heb voor mijn huis een heel klein grasveldje waar ik eigenlijk niks mee doe. in de hele straat worden deze veldjes ook weinig gemaaid en was ik de enige die het regelmatig bijhield bij mijn eigen veldje. nu dat mijn grasmaaier kapot is ziet mijn veldje er net zo begroeid uit als de rest en toch kwam mijn boven buurman ( die zelf geen tuin heeft en mijn gras alleen ziet wanneer hij even naar de auto loopt) zeuren dat ik me veldje maar moest maaien wat eindigde op een discussie dat hij niks te zeggen heeft over mijn tuin en anders zelf maar een grasmaaier koopt en het gaat maaien. niet dat ik verwacht dat hij mijn veldje gaat bijhouden maar ik kan er niks aan doen dat mijn maaier kapot is en ik geen geld heb voor een nieuwe. het is ook mijn tuin ik mag er mee doen wat ik wil dus al zou ik het willen laten begroeien is dat mijn keuze niet die van hem.

ook is er in de buurt dus een probleem dat de ouderen die hier wonen ( ook mijn bovenbuurman) steeds bij mensen naar binnen lopen te staren. heel eerlijk gezegd doe ik niks interessants in huis maar na 6 maanden word het toch vervelend steeds aangestaard te worden wanneer ik in de huiskamer zit. ik ben geen aap in de dierentuin. iedereen in de buurt heeft daarom altijd de gordijnen dicht en ik ben nu hetzelfde gaan doen. werkt perfect!

dus wat doe ik dan wanneer ik fysiek en mentaal ben uitgeput? me afsluiten. even lekker in mijn eigen bubbel zitten en me van niks of niemand aantrekken want het leven is niet moeilijk, het zijn de mensen die je in het leven tegenkomt. ik heb mijn diamondpainting gemaakt. ik heb de wii weer is opgezocht en genoeg boeken gelezen en series gekeken tot ik me weer beter voelde.

sorry voor de late blog maar ik zat dus in mijn bubbel. altijd wanneer ik mensen gewoon even zat ben ga ik in mijn bubbel zitten en hoe erger ik me voel hoe langer ik in me bubbel zit. nu heb ik weer wat meer energie dus ga ik mijn school spullen met goede moet bestellen, ga ik plannen maken met vrienden, hou ik vooral mijn gordijnen dicht en blijft mijn mooie gras meegolven met de wind hehe. hoe ik verder ga met mijn relatie weet ik nog niet maar heb nu wel de energie om keuzes te maken en verder te gaan welke weg ik daarin ook kies. ik ben nog jong ik ben 5 dagen geleden 22 geworden. ook mijn verjaardag heb ik uitgesteld naar augustus. ik heb dan net even iets meer geld en meer energie.

ik ga nu weer een serie kijken haha. dank voor het lezen van mijn blog!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *