Zoals de meeste onder jullie al hebben gelezen, staan ik en Ian vandaag in de Gazet Van Antwerpen. Dit is allemaal heel snel verlopen. Zaterdag kreeg ik de vraag of we dit wilde toen. Ons antwoord was volmondig “JA”. Later die dag hadden we al ons interview. Dit was een zeer fijn en ontspannen gesprek. Zondag, dus de dag later stonden we om 11 smiddags klaar voor wat foto’s. En maandagochtend was de eerste versie artikel er al. Dus zoals je kan lezen, het ging heel snel.

Ik vind dit deel van het project ook wel fijn. Niet omdat ik met mijn verleden in de boekskes sta. Maar omdat ik merk dat we mensen raken en we laten zien dat je een verleden van iemand niet kunt zien aan die persoon. Ook hoop ik dat we andere mensen inspireren om hulp te vragen.

Een ander positieve ervaring van dit project is dat mensen hun verhaal tegen mij durven vertellen. En ook ik verschiet soms wat zij hebben meegemaakt. Maar het stelt mij dan ook gerust dat ik niet de enige ben.

Ik hoop dat ik in de toekomst nog steeds deel kan uitmaken van een soortgelijk project als dit want ik merk dat ik ook voldoening hieruit krijg. Maar eerst nog genieten en werken aan dit project.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *