Hier zijn we weer. Alweer een nieuwe dinsdag. Wat gaat de week snel. Het leek of ik eergisteren nog mijn vorige blog heb geschreven.

Deze week gaan we het luchtig houden en vertel ik jullie wat meer over mijn 3jongens. Als ik dit zeg denk je waarschijnlijk dat ik al 3 kindjes heb. Dat is deels waar. Ik heb nog geen kinderen van mijn eigen vlees en bloed maar ik ben trotse mama van 3 beestjes; 2 katers en 1 fretje. De oudste is Elmo de fret. Hij wordt 6 jaar in april. Dan heb je Ismo. Hij is in september 3jaar geworden en onze jongste is James, die is in september 2jaar geworden.

Je zou denken dat een fretje en een kat, laat staan 2 katers niet met elkaar kunnen opschieten maar in ons geval zijn het echte broers. Het zijn jongens dus ze houden van jongensstreken zoals brut vechten maar ze kunnen ook niet zonder elkaar kunnen.

Ze hebben elks een eigen karakter met veel streken maar wat kijken ze op naar elkaar en leren ze van elkaar. Elmo is bv “de baas” ookal zal James hem uitdagen. Ons uitdagen en zijn standpunt tonen kan hij als de beste. Bv hij mag de hal niet in, uit protest zal hij net voor het poortje aan de hal zijn behoefte doen zodat je weet dat hij boos is.

James is dan weer een echte speelvogel en ziet overal een uitdaging in. Maar hij weet goed genoeg wat wel en niet mag en is heel beschermend over zijn broers. Bv als Ismo aan de stoel wilt krabben zal James met zijn pootje hem wegduwen omdat aan de stoelen krabben niet mag.

Ismo is er dan weer eentje dat graag de kat uit de boom kijkt totdat het op eten aankomt. Dan is hij de grootste dief in huis. Hij is de geniepigste van de 3.

Het zijn 3 (b)engels maar ooh wat zie ik ze graag. Ik zou mij geen leven zonder hen kunnen inbeelden. Nu heb je een kleine inkijk met wat voor mannetjes ik te maken heb in huis.

Tot volgende week!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *